Elokuun viimeinen päivä ja aivan tavalliset hautajaiset Maan tomua sinä olet, maan tomuun sinä palaat.

11.12.18 Isänmaan lopullinen tuho

YK:n pakolaisjärjestö UNHCR varoittaa pakolaismäärien kasvusta Euroopan rajoilla. Vanhat reitit on jälleen otettu käyttöön Turkista Kreikkaan ja sieltä eteenpäin.

Suomen hallituksen edustaja kirjoittaa 11.12.18 YK:n siirtolaisuuspaperin Marokossa.

Kuin irvikuvana siirtolaisuussopimus, eli GCM sopimus allekirjoitetaan Marokossa, josta Suomen esimmäinen, jihadistisessa tarkoituksessa tehdyn islamilaisen terroriteon tekijä tuli.

Iskun teki vuonna 1994 syntynyt marokkolainen Abderrahman Bouanane. Hän oli saapunut Suomeen turvapaikanhakijana keväällä 2016.

GCM sopimuksen myötä Suomi on myyty YK:n turvapaikaksi miljoonille uusille turvapaikanhakijoille.

Ja se on Suomen lopullinen tuho.

Hyvää totaalisen viimeistä itsenäisyyspäivää kaikille!

Onko medialla tietoa, kuka allekirjoittaa sopimuksen? Kenen kädessä kynä on? Googlatkaa, kirjoitan seuraavan blogini aiheesta. Kommentteja kiitos,

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (47 kommenttia)

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Isänmaan lopullinen tuho... voi nyyh nyyh kun itkettää...onhan täällä Leppävaarassa tosiaan ulkomaalaisia nähty.

Jani Kuusela

Niin sinua ei itketä. Eikä minuakaan. Lähden pakolaiseksi Venäjälle, mahdollisimman lähelle Kiinan rajaa.

Käyttäjän PekkaNrnen kuva
Pekka Näränen

Kuusela, tulet rakastamaan Venäjää, se on juuri oikea paikka sinunlaisillesi. Kerro Luomalle terveisiä ja muista lähettää postikortti!

Jani Kuusela Vastaus kommenttiin #39

Oletko käynyt Venäjällä tai tunnetko ketään venäläistä?

Onko sinussa vihamielisyyttä venäläisiä kohtaan?

Ennakkoluuloja?

Käyttäjän PekkaNrnen kuva
Pekka Näränen Vastaus kommenttiin #44

Tunnen, mm. entinen työtoverini on venäläinen. Erittäin hieno ja mukava ihminen. Minulla on epäluuloa ja suoranaista vihamielisyyttä Venäjän nykyjohtoa kohtaan. Venäjä jätti ikävä kyllä 90-luvulla käyttämättä mahdollisuutensa kehittyä demokraattiseksi oikeusvaltioksi joka haluaa elää sovussa naapureidensa kanssa.

Jani Kuusela Vastaus kommenttiin #47

ALA nyut, eli älä nyt.

Venäjä vielä turvaa selustamme, jahka tämä hulluus äityy siihen mittaan, että muillekin silmät avautuu.

Käyttäjän PekkaNrnen kuva
Pekka Näränen Vastaus kommenttiin #48

"Venäjä turvaa selustamme" ... Jani, en aina tiedä pitäisikö sut ottaa tosissaan vai ei :D

Kun tänne tehtiin invaasio syksyllä 2015 Syyriasta ja Irakista, niin tulijoilla oli lenkkitossut ja iPhonet kourassaan. Kun tänne tehtiin invaasio syksyllä 1939 Venäjältä, niin tulijoilla oli huopatossut ja kiväärit kourassaan.Syksyllä 2015 tulleet 30 000 ovat tappaneet ehkä kymmenkunta suomalaista, 1939 tulleet noin miljoona tappoivat 26 000 suomalaista ja 1941-1944 vielä 60 000 lisää. Noihinko pitäisi turvata ...

Sinä olet nyt kuitenkin ennustanut Suomen tuhoa ja aiot katsella sitä Venäjältä käsin. Tiedotan sinulle sitten vuoden päästä Venäjälle, vieläkö täällä ollaan hengissä :D

Jani Kuusela Vastaus kommenttiin #54

Se oli Aatos Erkon isä kun ei suostunut allekirjoittamaan aluevaihtoja sodan kynnyksellä, vaikka sekä presidentti ja marsalkka Mannerheim oli allekirjoittamisen kannalla...

Mutta kenen kädessä kynä on nyt?

Sitä kysyin blogissani

Tätä Venäjä keskustelua voi jatkaa toisessa blogissa.

Ei ole tämän aihe

Jani Kuusela Vastaus kommenttiin #54

Ja Pekka, miksi sinulla on tarve halventaa ihmistä, joka ajattelee eri tavoin kuin sinä?

Parasta blogiani on jaettu lähes tuhat kertaa Facebookissa.

Kaikki eivät ajattele kuten sinä.

Kaikki eivät ajattele kuten minä.

Käyttäjän saaristo kuva
Henry Björklid Vastaus kommenttiin #47

"Venäjä jätti ikävä kyllä 90-luvulla käyttämättä mahdollisuutensa kehittyä demokraattiseksi oikeusvaltioksi joka haluaa elää sovussa naapureidensa kanssa."

:)
ja Suomella vuodesta 1997.

Henry

Jani Kuusela Vastaus kommenttiin #55

Miksi Henry 1997, eikö jo aiemmin?

Jani Kuusela

Sopimuksen allekirjoittaja voisi mennessään palauttaa Turun puukotusiskun tekijän Marokkoon.

Käyttäjän kraavi95 kuva
Keijo Räävi

Jos GCM olisi ollut voimassa ennen 2015, meillä ei olisi Turun tai Oulun tapauksia. Meillä ei olisi 18 000 karkotettavaa jne.

Jani Kuusela

Niinhän sinä ystävä hyvä kuvittelet. Mutta kirjoitin tämän, jotta voin vuoden päästä laittaa uudelleen puheenvuoroon. Sitten näemme puhuinko palturia.

Jani Kuusela

Kertokaa nyt kuka allekirjoittaa sopimuksen? Kenen kädessä kynä on? Ettei vaan Soinin?

Käyttäjän MikaLehtonen kuva
Mika Lehtonen

"Lähden pakolaiseksi Venäjälle, mahdollisimman lähelle Kiinan rajaa."

Onnea matkaan. Vakaumuksellisia kommunisteja muutti Suomesta Venäjälle myös ennen maailmansotia rakentamaaan "työläisten paratiisia". Stalin tapatti heidät melkein kaikki.

Jani Kuusela

Kerro ketkä tapatti? Otto-Ville Kuusinen ainakin on haudattu Kremlin muuriin, eikä joutunut vainoharhaiseksi tulleen Stalinin tappamaksi.

Jani Kuusela

Asiaan kuulumaton toteamus, mutta kun tähän Venäjä asiaan taas tartuttiin:

Kun Asovanmerellä tai Krimillä nähdään ensimmäiset YK:n sota-alukset tai -, joukot, Venäjä tulee ajamaan heidät ulos sotilaallisin keinoin.

Siitä puhkeaa kolmas maailmansota.

Musta käsi ( Црна рука, kroatiaksi Crna ruka), virallisesti Yhdistyminen tai kuolema (Уједињење или смрт, Ujedinjenje ili smrt),

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Kuusela, jos kerran on löysät housuissa niin ei muuta kun pakoon vaan, mutta muista, kun lähtee sutta pakoon voi tulla karhu vastaan.

Jani Kuusela

Karhu on, muinaisuomalaisen uskonnon mukaan, Jumalan lihaksi tullut ilmentymä, samoin kuten Jeesus Kritus myöhemmin Suomeen tuodun kristinuskon mukaan.

Jani Kuusela

Eikö kukaan tiedä, kenen kädessä kynä on, kun Suomi allekirjoittaa GCM sopimuksen?

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

Kyllä tietää. Sinä ilmeisesti et tiedä.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Petteri Ritalan kädessä. #9

Onhan niitä murhan tunnustajiakin Helsingin rikospoliisin kertoman mukaan aina välittömästi ne samat kymmenkunta henkilöä kun joku Helsingissä tapetaan :)

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

Jani Kuusela ei ole avannut silmiään asiantuntijoiden lausumille siitä mikä GCM asiakirja on, mihin se velvoittaa ja mihin se ei velvoita eikä sido.

Kun tuosta naapurimaasta puhe tuli, niin olen minä ihan itse allekirjoittanut siellä yli miljardin arvoisen sopimuksen. Juhlallisessa tilaisuudessa, lippujen liehuessa ja torvien soidessa.

Sopimus oli Suomessa pääuutinen, ainakin radiossa useammassa lähetyksessä, ja merkittävä myös muissa medioissa.

Entä mikä oli sopimuksen lopputulos?

Tässä vihje: luku on 800, sijainti jossain aroilla. Ei vaaraa Suomelle. Ei, älkää etsikö Googlesta, koska Google ei tiedä eikä muista mitä tapahtui 1980-luvulla.

Kommenttiketjun ensimäinen, siis Jouni Snellman, saattaisi tietää, koska hän lienee tuolloinkin hyvin tuntenut Niklas Herlinin, joka toimittajana oli hyvin kiinnostunut allekirjoittamastani sopimuksesta.

Jani Kuusela

Asiantuntijoiden lausumat ovat menneet pieleen yksi toisensa jälkeen.

Mennäänpä sinne kuuluisaan kirjastoon, ja katsotaan arkistosta asiantuntijoiden lausuntoja alkaen nyt vaikka lähihistoriastamme 1990 eteen päin.

"Asiantuntijoiden", lukuunottamatta Linkolaa tai Halla-ahoa, kaikki ennustukset ja "toppuuttelut" ovat menneet pieleen. Pahemmin kuin sammakkomiehen ennustukset 1995 Karpolla on asiaa -ohjelmassa.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Tämän blogin monet kommentoinnit osoittavat selvästi, miten vähän jotkut ovat koti- synnyin- ja isänmaastaan huolissaan. Kun blogisti tuo huolensa esille ja haluaisi tietää vastuuhenkilöt, niin aletaan vain irvailemaan ja viisastelemaan.

No jotkut heräävät vasta sitten, kun omat lapset raiskataan tai kun massamaahanmuuton negatiiviset vaikutukset osuvat omalle kohdalle ja toki typerimmät eivät herää edes sittenkään.

Minäkin haluaisin tietää, ketkä tämän sopimuksen menevät allekirjoittamaan. Minullakin on huoli omasta maastani ja lasteni tulevaisuudesta.

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

GMC asiakirjan allekirjoittavat alleirjoittajamaiden hallitukset valtuuttamiensa edustajien käsin. Henkilöllä ei ole merkitystä.

Onko mitään merkitystä sillä onko allekirjoittaja Soini, Mykkänen, Sipilä, Terho tai joku muu?

Ei. Hallitus allekirjoittaa.

Jani Kuusela

Kenen kädessä kynä on? Kait kansalla on oikeus tietää?

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala Vastaus kommenttiin #29

Ilman muuta. Kansalla on oikeus tietää myös millä lennolla allekirjoittajat lentävät, kuka heistä käy ensimmäisenä vessassa, kuka kärsii kuumuudesta ja kuka siitä nauttii, mitä tarjoillaan lounaaksi jne.

Asiakirjan allekirjoittamisen osalta kansalle riittää kyllä se että allekirjoittaja on Suomen nykyinen hallitus. Sen pitäisi riittää jopa sinulle.

Mutta ei ilmeisesti riitä? Halunnet syntipukiksi yhden nimen, henkilön ihmisen, vaikka allekirjoittaja on valtio, Suomi.

Jani Kuusela Vastaus kommenttiin #31

Haluan tänään katsoa illalla Linnan juhlista, kun allekirjoittaja astelee avecinsa kanssa kättelemään Suomen tasavallan Presidenttiä.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen Vastaus kommenttiin #31

"Asiakirjan allekirjoittamisen osalta kansalle riittää kyllä se että allekirjoittaja on Suomen nykyinen hallitus."

Mielestäni tämä ei riitä, vaan kansalaisilla tulee olla oikeus tietää ne henkilöt, jotka suomen sitovat kyseiseen sopimukseen. Eli ihan normaali toimenpide, kansalaisilla tulee aina olla oikeus tietää, kuka sitoo ja minkälaisiin sopimuksiin maamme.

Nyt koko sopimus on yritetty salata ja näköjään edes sopimuksen allekirjoittajia, ei haluta kansalaisten tietoon. Vaikuttaa enemmän kuin hämärältä toiminnalta. Missä se länsimainen avoin hallinto oikein piileskelee, toimintahan näyttäisi olevan kuin suoraan DDR:stä?

Jani Kuusela Vastaus kommenttiin #31

Pekka Siikala, minä olen suomalainen, ja jos minun maani, eli valtio, kirjoittaa sopimuksen, on minulla oikeus tietää, KUKA ALLEKIRJOITTAA SOPIMUKSEN?

Marsalkka Mannerheim

Käyttäjän PekkaNrnen kuva
Pekka Näränen

Markku Laitinen, minähän vain onnittelin Siikalaa siitä, että on vihdoinkin tehnyt rohkean päätöksen ja muuttaa henkiseen kotimaahansa Venäjälle. Hän voi sieltä yltäkylläisyyden keskeltä sitten surkutella meitä, jotka jäimme tänne Suomeen maahanmuuttajien ja GCM:n kurjuuteen :D

Jani Kuusela

Se,joka viimeksi nauraa, se parhaiten nauraa.

Jo Raamattu sanoo, että valheen rakastajien tuomio on, että he jäävät valheen vangiksi.

Siinä tuomiota riittävästi.

Sad but true, -Metallica

Käyttäjän heke kuva
Heikki Paananen

"Markku Laitinen, minähän vain onnittelin Siikalaa siitä, että on vihdoinkin tehnyt rohkean päätöksen ja muuttaa henkiseen kotimaahansa Venäjälle"

Ei kai Pekka ole mihinkään muuttamassa? Henkiseen kotimaahansa? WTF?

Käyttäjän PekkaNrnen kuva
Pekka Näränen Vastaus kommenttiin #56

Meni Pekkojen sukunimet sekaisin. Kuusela on ilmoittanut muuttavansa Venäjälle, koska Suomi tulee tuhoutumaan. Se on mielestäni hieno asia, ei Suomen tuhoutuminen, vaan Kuuselan Venäjälle muutto :D

Jani Kuusela Vastaus kommenttiin #60
Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala Vastaus kommenttiin #60

On varmasti elämä kovaa, kun alitajuiset ajatukset ja luulot hallitsevat näppäimistöllä kiitäviä sormia niin täysin että onnistuu sekoittamaan keskenään kaksi erilaista nimeä; Pekka Siikala ja Jani Kuusela.

En kiistä etteikö nimistä löytyisi jokunen yhteinen kirjain.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Onko täällä jonkun kommentoijan mielestä olemassa mahdollisuus, että allekirjoittajan ”käsi kuivuu” ?

Näinhän kävi silloiselle tasavallan presidentille Kyösti Kalliolle, joka allekirjoitti valtuuskirjeen varsinaisen rauhansopimuksen allekirjoittajille talvisodan päättyessä Suomelle musertaviin rauhanehtoihin.

Kallio manasi : ” Kuivukoon käteni. jonka on pakko allekirjoittaa tällainen sopimus.”

Käsi ” kuivui ” vielä samana vuonna halvauksen seurauksena.

P.S. Kyösti Kallio oli isänmaan parasta ajatteleva mies.

Jani Kuusela

Kuuntelin Ylen ykköstä radiosta.

Siinä haastateltiin lakimiestä, joka oli nainen.

Viimeinen kysymys toimittajalta jäi mieleeni.

GCM sopimuksessa on huomioitu kaikki globaalit uhat ja ongelmat, muttei kaikkien tiedemiesten esittämää suurinta ongelmaa:

Väestönkasvu eli väestöräjähdys.

Lakinainen totesi. Kyllä. Kaikki muut asiat ovat huomioitu.

Linkolaa siteeraten, kaikki maapallon ongelmat säteilevät yhdestä,

Väestönkasvu

Afrikassa, Euroopassa, Yhdysvalloissa, Kiinassa, Intiassa ja myös Suomessa.

Väestönkasvua seuraa ympäristökatastrofi ja maapallon tuho.

Jani Kuusela

Kuvittelemme että Venäjä on jotenkin jäljessä kaikessa.

Jo kymmenen vuotta sitten.

Kun Venäjään tuli suuri määrä pakolaisia.

Ja siellä alkoi esiintyä pakolaisten tekemää rikollisuutta.

Media vaikeni asiasta.

Siis Venäjän media.

Ettei nousisi rasismia.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Jani Kuusela

A) Sopimus on niin vaikeaselkoinen ettei kukaan, edes sopimuksen allekirjoittaja tiedä mihin sitoudumme.

B) Kuka allekirjoittaa sopimuksen, jonka perustuslaillisia kysymyksiä ei ole tutkittu lainkaan?

Jani Kuusela

Toivottavasti, 11.12.18, media kertoo meille, kuka allekirjoitti sopimuksen. Toivon oikein kuvaa asiasta, kun kynä puhuu.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset