Elokuun viimeinen päivä ja aivan tavalliset hautajaiset Maan tomua sinä olet, maan tomuun sinä palaat.

Sipilä lupasi talonsa pakolaisille

Ote Pentti Linkolan haastattelusta. Haastattelija: ”Pääministeri Sipilä sanoo, että 10 000 pakolaisen nopea kotouttaminen ja työllistäminen voi elvyttää Suomen taloutta. Mitä mieltä olette tästä?”

Linkola: ”Näitähän on näitä psykiatrisia termejä, mutta kansanomaisesti voi sanoa, että tämä on idiootti tämä henkilö. Tylsimys. Joka puhuu tuolla tavalla.” Koko haastattelu ja perustelut katsovissa tästä linkistä: https://m.

Pääministeri Sipilä lupasi Kempeleen talonsa pakolaisille elvyttääkseen Suomen taloutta :). Monet irakilaiset turvapaikanhakijat syyttävät pääministeri Juha Sipilää (kesk.) harhaanjohtavasta markkinoinnista lähi-idästä ja muualta saapuville turvapaikanhakijoille.

https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/420389-turvapaikanhakijat-syyt...

Kuka näitä vielä äänestää? Vain suurempi tylsimys.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

9Suosittele

9 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (26 kommenttia)

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

En erityisesti pidä kaikista Linkolan ajatuksista, mutta mm. Sipilän kohdalla hän lienee pitkälti oikeassa.

Erotuksena vain etten ajattele Sipilän olevan idiootti/typerys, vaan tarkkaan mm. kannatuksia laskelmoiva henkilö, ja Sipilä uskoi sillä hetkellä saavansa suurta kannatusta tuon kautta. Se että hän erehtyi pahasti ei muuta mitään.

-----------------------

Muutoin uskon kepun menevän koko ajan alaspäin vuosien mittaan kunnes on alle 10% puolue. Sen jälkeen vaikea sanoa onko se onnistunut muuttumaan vai tuhoutuuko kokonaan.

Jani Kuusela

Ja hyvin mielenkiintoista on että lähi-idästä tulleet pakolaiset, lähinnä kait irakilaiset syyttivät Sipilää harhaanjohtavasta MARKKINOINNISTA. Siis markkinoinnista! "Olisimme voineet mennä muualle", he sanoivat. Voi JUMALauta!

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

No voi voi. Elämä on monesti rankkaa... ei ehkä kannata uskoa jotain mystisen Suomen pääministeriä kaikessa höpsössä...
Etenkin mikäli on tarkoitus vain paeta vainoa tai vastaavaa kuten on tietenkin oletettavaa. Mikäli uskoo Sipilää, niin osa syy on jo vastaanottajapäässä. Tosin annan sen verran anteeksi etteivät he voineet tietää Sipilästä kamalasti etukäteen (moni suomalainenkaan ei tietänyt).

Sivumainintana sinäkin tunnut käyvän hieman ylikierroksilla.

Jani Kuusela

Niin Linkola ei ole kuin dr.pepper, josta toiset tykkää ja toiset ei. Hän ei jaa mielipiteitä. Linkola puhuu totta. Rehellisesti. Hän puhui maapalloa kohtaavasta ympäristökatastrofista ennen kuin ilmastonmuutos sanaa oli edes keksitty. Väestöräjähdys on totta. Keinot ovat vähissä.

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Miksi Linkola ei ehdota, että kaikki ihmiset tuhotaan? Sehän olisi ratkaisu kaikkeen.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

No kysy Linkolalta, kun niin haluat. En tiedä hänen yhteystietojaan, joten joudut tekemään vähän työtä. Melko turha ottaa itkupotkukiukutteluja.

Mikä auktoriteetti yksi Linkola sitten on... no ei monellekaan yhtään mikään. Lähes keltä tahansa voi löytää hyviä ja huonoja ajatuksia.

Käyttäjän kraavi95 kuva
Keijo Räävi

Kansanmurhat ja paperitehtaan räjäyttäminen olivat yhdessä Linkolan haastattelussa ratkaisu maailman ongelmiin.

Linkola on asiantuntija korkeintaan luonnon monimuotoisuuden ymmärtäjana mutta ihmiskunnan kohdalla ei koskaan.

Käyttäjän markolilja kuva
Marko Lilja

Linkola on aito vihreä. Elää niin kuin opettaa. Täysin oikeassa sipilän suhteen.

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Kun Linkola vielä oli kalastaja, auto haki saaliin.

Jani Kuusela

Ihanko totta? Minä ajattelin että polkupyörällä veivät.

Käyttäjän jlinjama kuva
Jussi Linjama Vastaus kommenttiin #10

Niin veikin polkupyörällä Kuhmoisissa, mutta Sääksmäellä kalaa oli liikaa polkupyörälle. Sen jälkeen osti Hiacen. Auto oli hänellä 5-6 vuotta, mutta myi sen pois. "Yksi elämäni onnellisimpia hetkiä oli, kun pakettiauton perä katosi näkyvistä. Tekniikka ei ole koskaan tuonut onnea ihmiskunnalle."

Tuo Riitta Kylänpään kirjasta; itselläni ei ole mitään tietoa aiheesta.

Jani Kuusela

Kysyn, kuka näitä äänestää (Sipilä, Kanerva, Orpo, Juhana Vartiainen jne.). En ole koskaan tavannut yhtään heidän äänestäjäänsä, vaikka keräävät vaalit vaaleilta hurjan äänisaaliin. Onko lukijoissa heidän äänestäjiä?

Käyttäjän hoikanpoika kuva
Ari Mikkola

Sipilää äänestin, tosin syvästi huolestuneena että mitähän tästä tulee.
Hallituksen tavoitteet 110 000 työpaikkaa ja työllisyysasteen välitavoite 72prosenttia ja valtion velkaantumisen taittaminen ilman verotuksen koventamista ja tuloeroja kasvattamatta tuntuivat liian suurilta utopioilta, edes tavoitteiksi ja unelmiksi.
Nyt uskomatonta kyllä nuo viisi tärkeää tavoitetta jo käytännössä saavutettu ja kaupantekijöinä vielä käsittämättömän suuri ja välttämätön sote uudistus ja maakuntahallinto joka viimeinkin tuo vallan Helsingistä maakuntiin ovat kalkkiviivoilla.
Käsittämätön suoritus Suomen hallitukselta ja luulen että Sipilän henkilökohtainen panos on siinä ollut suuri tekijä.

Jani Kuusela

Hienoa! Aito ja ihka oikea ritari

Käyttäjän hoikanpoika kuva
Ari Mikkola

Suomessa syntyy 48 000 lasta tänä vuonna joista suuri prosentti jopa 10-20 prosenttia tai jo enemmän maahanmuuttajataustaisille ja taitaa kuolla vanhusväestöä jo sitä enemmän. Väestön ikä nousee ja voisi sanoa ilman sovinismia että yli 50v nainen ei lisäänny ja harva mieskään eli ikääntyvä väestö tekee entistä vähemmän lapsia. Eli nyt syntyvien ns suomalaisten tyttölasten joita on ehkä 15 000 pitäisi tehdä vähintään 10 Suomalaista lasta jokaisen että väkilukumme pysyisi suunnilleen samana. Ei tule tapahtumaan.Nyt lapsiluku per nainen lie jossain 1.2 ja laskee.
Eli jos teistä on ok että kurjistumme ja köyhistymme väestön ja veronmaksajien vähetessä niin silloinhan emme tarvitse uutta verta maahamme ja viimeinen sammuttaa valot.
Mutta jos haluamme että Suomessa on elämää vielä 50 vuoden päästä niin lapsia on synnyttävä vuodessa 60-100 000 ja se on se kysymys että ketkä ne lapset synnyttävät on se mihin on nyt vastattava.
Ps:10 000 ei taida riittää..

Jani Kuusela

Kannattaa katsoa tuo Linkolan haastattelu linkistä. Näille leveysasteille ei pidä missään tapauksessa ottaa lisää asukkaita jo ilmastonmuutoksellisista syistä. Suomessa, lähinnä ilmastomme vuoksi, on yhtä asukasta kohti valtava hiilijalanjälki. Jos tänne tuodaan lisää väkeä, tulokkaille tarjotaan sama "öykkäri elintaso" kuin nykyisellä väestöllä.

Olen kirjoittanut aiheesta myös blogeja, voin suositella, erittäin älykästä tekstiä:

http://janikuusela11.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2623...

http://janikuusela11.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2622...

Käyttäjän KariHaapakangas kuva
Kari Haapakangas

Persut ratsastavat urhoollisesti vuodella 2015 vuoden 2019 vaaleihin. Yhden asian puolue jos mikä. No okei, kahden, jos lasketaan pettureiden, so. sinisten haukkuminen.

Käyttäjän velimattitanhuva kuva
Veli-Matti Tanhuva

Joo. Kyllä sen täytyy näin olla, kun Haapakangas viiltävän analyysin kera sen meille kertoo.

Jani Kuusela

Massamaahanmuutto ei ole yhden asian asia. Se kumpuaa väestöräjähdyksestä, sekä Yhdysvaltojen sotatoimista niissä lähtömaissa, joista siirtolaisia nyt tulee, eli Irak, Syyria, Somalia, Libya jne. Lisäksi maahanmuutto köyhemmistä maista rikkaampiin maihin on merkittävämpi ilmastonmuutosta aiheuttava tekijä kuin nykyiset dieselautot tai suomalainen teollisuus.

Lähde: http://janikuusela11.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2632...

Käyttäjän JussiNummelin kuva
Jussi Nummelin

Tämä kommenttini ei missään tapauksessa ole Sipilän puolustamiseksi mutta en käsitä mikä masennukseen taipuvaisen erakkokalastajan teoista tai sanomisista tekee ”sen oikean totuuden”?

Mitkä ovat Linkolan omat meriitit, ts näytöt ja kompetenssi sanomisilleen? Se että 50-luvun lopulla alkoi kalastamaan ja nyt sanoo asioita erityisen kärjistettynä ja ”suoraan”?

Käyttäjän jukkakleppalahti kuva
Jukka Leppälahti

Hyvä kun kysyt, kun et tiedä! Linkola käytti kalastuksen lisäksi elämänsä Suomen metsien tilan ja niissä elävän linnuston kartoittamiseen karkeasti ajalla 1950-2000 tehden tutkimumatkoiltaan tarkat havaintopäiväkirjat, joiden tieteellinen ansio on valtava. Ja osoittaa etenevän tuhon. Julkaisi kirjoja ja artikkeleita asiasta vaikka ei tuhlannut aikaa akateemisiin tutkintoihin. Anto Leikola ja johtavat ajan akateemiset ekologit ihmettelivät miksi miestä ei kuunnella. Lue tuo yllä mainittu uusi elämänkerta.

Käyttäjän JussiNummelin kuva
Jussi Nummelin

Ei se silti hänestä mitään kaikentietävää tee jos on tehnyt lintututkimusta.

Varmasti enemmän sananpainoa kuin kuin tavallisella sukan kuluttajalla.

Jos miehen ulosanti olisi ei radikaali niin kukaan ei kuuntelisi. Veikkaan myös ettei nuorempi sukupolvi miehen sanomisia kuuntele, kontrasti on liian suuri

Käyttäjän jukkakleppalahti kuva
Jukka Leppälahti Vastaus kommenttiin #24

Juu, ei ole kaikkitietava. Mutta lintututkimus on kapea sana kun puhutaan lintukantojen ja muun eliöstön muutoksista (siis yleensä vähenemisestä) maankäytön ja metsien käytön funktiona. Tuona aikana tehometsätalous avohakkuineen, metsäautoteineen, teollisuuden päästöt ilmaan ja vesistöön ja kaupugistumisen myötä tullut maan pinnan muokkaus yleistyi Suomessa. Linkola oli kulkenut läpi Oulun eteäläpuoliset metsät ja tehnyt mittauksia vuosikymmenet. Tätä kautta hän oli ensimmäinen joka konkreettisesti omilla silmillään näki etenevän tuhon.

Tuo sitten johti depressioon ja siihen ettei uskonut ihmisen kykenevän muutokseen ja puheet kovenivat...Ei niitä väkivaltaisia puheita tarvitse uskoa vaikka antaa arvon tehdylle työlle ja asenteiden muokkaukselle edes hiukan paremapaan suuntaan.

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

Olen Linkolan elämän kirjan kuunnellut läpi 19 tuntia 35 minuuttia .

Yksi näkökulma on jos hänen mielestä ihmisiä liikaa maapallol . Ja ihminen ei ole mitenkään edes mielenkiintoinen hänen mielestä . Miksei esimerkillisesti aloittaisi karsimista itsestään ..?

Linkola eli lapsuudessaan suhteellisesti erittäin varakkaissa olosuhteissa . Kalasteli omaan tarpeeseen ja myyntiin . Kirjoitti kirjoja saadakseen niistä Rahaa .

Mua on joskus Linkolaksi nimitelty kun erääs saares majailin ja kalastelin jne.

Jos ihannoitte Linkolaa . Menkää metsään asuu ilman yhtään tämän ajan teknologista härpäkettä .

Ja kiekko Jutin kirjassa oli hyvä asenne ja slogan . -Mennään eteenpäin !

Siksikin tähän sopii kun 10 000 jankutusta tehty sipilän talon lupaus sammakosta ..

Jani Kuusela

Jos ihailee tai pitää arvossa jonkun ihmisen ajatuksia tai filosofiaa, ei se tarkoita että kaikesta pitäisi olla samaa mieltä.

Linkola puhuu paljon asiaa - totuutta. Hän ei kuitenkaan ole pappi tai edes uskova ihminen. Hän ei siis voi toimia opettajana hengellisissä asioissa.

Tai voin kannattaa suoraa demokratiaa, Linkola diktatuuria.

Freud löysi ihmisen piilotajunnan ja sen vaikutukset ihmisen olemiseen ja käyttäytymiseen. Silti en ole Freudin kanssa samaa mieltä kaikessa.

Jung löysi piilotajunnasta kollektiivisen alitajunnan, jonka seurauksena mentiin askel Freudia pidemmälle. En ole Jungin kanssa samaa mieltä kaikessa.

On Paljon arvostettuja ihmisiä, joiden ajatuksissa on keskivertoa enemmän älyä kuin muilla. Linkola on yksi heistä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset