Elokuun viimeinen päivä ja aivan tavalliset hautajaiset Maan tomua sinä olet, maan tomuun sinä palaat.

Monikulttuurisuuden harha

Se, joka pinnallisesti puolustaa nykyistä maahanmuuttoa, ja siihen usein liitettyä termiä monikulttuurisuus, on todellisuudessa monikulttuurisuuden tuhoaja. Usein nämä suvaitsevaisuuden nimissä toimivat tahot ja henkilöt haukkuvat "populisteja" ennakkoluuloisiksi. Todellisuudessa he itse ovat ennakkoluuloisia. He tahtovat tuhota monikulttuurisuuden ja luoda tilalle monokulttuurisuuden.

Paitsi että ympäristön ja ilmaston tuhoutuminen kiihtyy massamaahanmuuton vuoksi (http://janikuusela11.puheenvuoro.uusisuomi.fi/262332-vihreiden-edustama-...) myös todellinen monikulttuurisuus tuhoutuu. Lähtökohtaisesti on upeaa, että eri maanosissa ja valtioissa on oma kulttuurinsa. Nyt tämä rikkaus halutaan tuhota. 

Kaikkien unelmana on päästä Eurooppaan tai Yhdysvaltoihin. Tämä tarkoittaa sitä, että alkuperäiset monikulttuurisuuden rikkaudet katoavat maailmasta. Kaikki alkavat puhua huonoa englantia - maito on "milkkiä" ja yöt "bläckiä". Ihmiset alkavat pukeutua samalla tavoin kaikkialla maailmassa - h&m, Lindex, Esprit, Adidas, Nike... Alkuperäiset kansalliset vaatteet ja aatteet katoavat maailmasta.

Samanlainen musiikki leviää joka paikkaan. Samanlaiset ruoat ja ravintolat leviävät kaikkialle. Arkkitehtuuri ja infrastruktuuri alkavat olla samanlaista kaikkialla maailmassa. Tätä jotkut kehtaavat kutsua monikulttuurisuudeksi. Se ei ole monikulttuurisuutta vaan monokulttuurisuutta. Näin ollen se, joka pinnallisella tavalla puolustaa nk. monikulttuurisuutta, on todellisuudessa monikulttuurin todellinen tuhoaja. 

Se on todellista ennakkoluuloa, mikäli meille kelpaa vain auki olevat rajat - kun olet käynyt yhdessä maassa tai kaupungissa, olet käynyt kaikissa. Kun kaikki näyttävät samalta - yhdenmukainen vaatetus, populäärikulttuuri, pikaruokaravintolat tai älypuhelimet - ennakkoluulot toisia kulttuureja kohtaan katoavat.

Ennakkoluuloistamme johtuen haluamme pukea muista kulttuureista tulevat omiin vaatteisiimme - panna heidät asumaan kerrostaloihin, opettaa heille elämänmuotomme - integroida ja kotouttaa heidät tähän järjettömään länsimaiseen tuholaiskulttuuriin hinnalla millä hyvänsä.

Esimerkiksi Euroopan kannalta tämä maanosa on ylikuormitettu jo etukäteen, paitsi elintason, myös väestömäärän vuoksi. Maahanmuutto teollistuneeseen Eurooppaan on siis, sekä ympäristön, ilmastonmuutoksen että todellisen monikulttuurisuuden kannalta, vihollinen numero yksi. Kun ei ole enää erilaisia kansallisvaltioita ja maanosia kulttuureineen, ketään ei tarvitse pelätä tai vieroksua - vihdoin me kaikki olemme yhtä. Yhtä ja samaa massaa.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (35 kommenttia)

Martti Nurmi

"Tätä jotkut kehtaavat kutsua monikulttuurisuudeksi. Se ei ole monikulttuurisuutta vaan monokulttuurisuutta".

Kotouttaminen nykyisillä periaatteilla ei ainakaan onnistu -siis Euroopassa. Jos 1.vaiheessa lähdettäisiinkin siitä, että Suomessa maahanmuuttajilla olisi omat yhteisönsä, joilla olisi omat koulunsa, jne. omilla alueillaan, se kulttuurikin säilyisi siellä, eikä sotkisi valtakulttuuria.
Ehkä sitten 2.vaiheessa olisi helpompaa palata siihen kotikulttuuriin, eikä jäädä kärvistelemään ahdistavan, ymmärtämättömän valtakulttuurin vankilassa.

Valtakulttuurin tulisi ehkä kaikin tavoin vaalia sitä, että alakulttuuri saisi elää rauhassa, eli segregaatio nähtäisiin hyvänä ja luonnollisena.

Käyttäjän ApHiltunen kuva
Ap Hiltunen

Miten kaikesta tulee muka samanlaista koska monikulttuuri? Nykyisin voi edustaa vaikka millaista alakulttuuria jos haluaa,on hevaria, hopparia, goottia ja kiljuskiniä, ennen vanhaan tanhut oli ainoa vaihtoehto. Tämä on tietenkin osoitus monikulttuurin yksipuolistavasta vaikutuksesta. Toki monista suosituista jutuista tulee hyvin globaaleja koska trendit kulkeutuvat ympäri maailman sekunnissa, mutta tanhut on ainoa oikea juttu!

Jani Kuusela

Afrikassa on valtava määrä erilaisia kulttuureja. Nämä tuhoutuvat länsimaisen hapatuksen myötä. Samoin Aasiassa tai Lähi-idässä tai Venäjällä on omat kulttuurinsa. Nämä tuhoutuvat. Samoin suomalainen kulttuuri tuhoutuu. Pian ei kuulu enää suvivirsi, kansantanhut katoavat, Suomen kieli rapautuu, suomalaisten vaatemerkit katoavat, maatalous, metsät, pohjavedet, suomalainen arkkitehtuuri, Nokia, kaikki.

Käyttäjän ApHiltunen kuva
Ap Hiltunen

Kyllä suomalainen tuontimusiikki pitää siis lopettaa Darudesta Sibeliukseen? Koska hekin ottivat vaikutteita muista kulttuureista. Suvivirsikään ei liene mikään suomalainen kappale vaan toisesta kulttuurista kopioitu teos. Arkkitehtuurikin on tainnut saada vaikutteita muista kulttuureista, eli kiellettyjen listalle.

Mitä mahtaa jäädä sinunkaan mieltämästäsi suomalaisesta kulttuurista jäljelle jos ulkopuoliset vaikutukset pyyhittäisiin pois? Ruokavaliokin varmaan yksipuolistuisi kun etelä-amerikkalainen peruna jätettäisiin sinne kulttuuriin mistä se on tullut. Ei tarvii laittaa enää kurkkuakaan leivän päälle tai ketsuppia makaronilaatikkoon.

Käyttäjän anttialfthan kuva
Antti Alfthan Vastaus kommenttiin #6

Suomen kielen rakenne on vanhaa, samoin sanastomme, mutta suurin osa tuota sanastoakin on lainatavaraa.

Liettuan kielestä voisi sanoa aivan samaa kuin suomesta. Kuuluu vain eri kieliryhmään. Mutta olisi absurdia väittää Liettuassa vallitsevan jonkinlaisen yhtenäisen kulttuurin. Siellähän on julmettu soppa
- vanhojen pakanaheimojen perintöä
- puolalaista varsin vahvaa vaikutusta (vrt Suomi-Ruotsi)
- vahva itäslaavilainen elementti (valkovenäläinen, ukrainalainen, isovenäläinen)
- juutalaisperintö
- neuvostoajan mukanaan tuomat vähemmistöt Kaukasukselta Tyynen Meren rannoille ja kaikkea siltä väliltä

Jani Kuusela Vastaus kommenttiin #11

Kun Suomi putos puusta maito oli milkkiä
Pilkkisaalis pakasteita, yöt blackiä
Kun Suomi putos puusta kaikki kävi kovin äkkiä

Käyttäjän ApHiltunen kuva
Ap Hiltunen Vastaus kommenttiin #7

Eli jos geeneillä pelataan kulttuuripeliä, kulttuureja onkin ainoastaan eurooppalainen, aasialainen ja suomalainen? Ehkä myös muutama muu.

Käyttäjän anttialfthan kuva
Antti Alfthan Vastaus kommenttiin #7

Jos geeniperimämme jää suppeaksi, käy jälkeläisillemme huonosti. Meillä on jo nyt ongelmia kapean geenipohjamme takia, ja jos rakastamiasi rikastuttajia ei saada talkoilemaan toisenlaisia lapsia (mitä ehkä vastustaisit lapio kädessä), jää meistä perisuomalaisista pidemmän päälle muisto vain. Sisäsiittoisuus ei ole leikin asia ja kansakunta ei ole kantakirjaan viety karjalauma.

Jani Kuusela Vastaus kommenttiin #12

Väestöräjähdys on maapallon ainoa uhka, josta säteilevät kaikki muut ongelmat - ilmastonmuutos, massamaahanmuutto jne. Afrikkaan on ennustettu 2050 syntyvän 2,5 miljardin väestöpohja. Sen siirtäminen Eurooppaan on täydellisen tuhon loppunäytös. Eurooppa on jo nyt tiheimmin asuttu maanosa. Lisäksi täällä on elintasonsa (kerskakulttuuri) vuoksi suurin hiilijalanjälki asukasta kohti koko maailmassa. Tänne ei ole mitään järkeä tuoda lisää kuluttajia. Päinvastoin ilmatonmuutoksen kannalta muuttoliikkeen pitäisi tapahtua köyhemmistä valtioista rikkaampiin valtioihin. Meidän tulisi auttaa afrikkalaisia ja muita kansoja ennen kaikkea rauhaan ja oman kulttuurinsa ja kielen säilyttämiseen. Baabelin tornia ei kannata uudelleen rakentaa.

Jani Kuusela Vastaus kommenttiin #12

Ylivoimaisesti eniten sekä taloudellisia että älyllisiä resursseja ovat maailmaan tuoneet juutalaiset, joiden kulttuuri- ja geeniperimä on vanhaa ja sekoittumatonta.

Käyttäjän ilkkah kuva
Ilkka Huotari Vastaus kommenttiin #12

"Meillä on jo nyt ongelmia kapean geenipohjamme takia"

Ei Suomessa ole kapea geenipohja, vaan laaja. Itäsuomalaiset eroavat huomattavasti länsisuomalaisista.

https://www.tiede.fi/artikkeli/uutiset/suomessa_as...

Jani Kuusela

Kutsumasi alakulttuurit, hevarit, gootit tai räppärit, ovat amerikkalaisen hegemonian tuotetta - tuotteistettuja kulttuureja, joilla ei ole mitään tekemistä alkuperäisten kulttuurien kanssa (intiaanit, afrikkalaisten alkuperäiskulttuurit, aboriginaalit..). Ainoastaan juutalaiset ovat onnistuneet säilyttämään kulttuurinsa länsimaisen hapatuksen keskellä. Todellinen terrorismi ei ole isis tai al-Qaida, se on Yhdysvallat ja markkinatalous, joka tuhoaa muut kulttuurit häpeilemättä.

Käyttäjän ApHiltunen kuva
Ap Hiltunen

Miksi sitten haluat jotain suvivirttä joka ei liity suomen omaan uskontoon vaan tuotuun ja pakkokäännytettyyn (=pakkomonikulttuurisuus?) hiekkauskontoon? Puolustat siis monikulttuurisuutta tässä asiassa. Suvivirressä ei ole suomalaista kuin sanat.

Jani Kuusela Vastaus kommenttiin #8

Suvivirsi on lillukan varsi - vertauskuva - siitä, että jokainen kulttuuri, myös Suomen oma kulttuuri tulisi säilyttää, eikä viedä sitä kulttuurien sulatusuuniin, jossa kaikista tulee lopulta länsimaisen kuoleman uskonnon orjia.

Käyttäjän JuhaMakkonen1 kuva
Juha Makkonen

Kulttuurit elävät koko aika ja ne kulttuurit jäävät elämään joihin ihmisillä riittää kiinnostusta. Ja pitäisikö ihmisten mielestäsi jäädä elämään aina sinne missä on syntynytkin ihan vain kulttuurin vuoksi?

Jani Kuusela

Nykyinen, valtakulttuuri, eli länsimainen elämänmuoto on kaikkein tuhoavin kulttuuri maailmassa. Se on kuin Danielin kirjan neljäs valtakunta:

"Senjälkeen minä tahdoin saada varmuuden neljännestä pedosta, joka oli erilainen kuin kaikki muut ja ylen hirmuinen; jolla oli rautaiset hampaat ja vaskiset kynnet, joka söi ja murskasi ja tallasi tähteet jalkoihinsa..."

Tämä muita "ylevämpi" kulttuuri on noussut koko maailman kuoleman uskonnoksi. Sen ylivertaisuus on pahempaa kuin kolmannen valtakunnan aikaan Saksassa.

Tähän kulttuuriin haluat siis integroida kaikki muut kulttuurit, toisin sanoen tapattaa ne? Samalla kiihdytät ilmastonmuutosta tuomalla lisää kuluttajia alueille, joissa hiilijalanjälki on kuin jättiläisen jalanjälki verrattuna kääpiöön.

Lopunajan kulutusjuhlat ovat olleet käynnissä jo kauan aikaa - ja näillä "monikulttuurisuus harhoilla" ihminen lopulta tuhoaa itsensä. https://youtu.be/ET5ceIewwuk

Käyttäjän JuhaMakkonen1 kuva
Juha Makkonen

#24
Tähän kulttuuriin haluat siis integroida kaikki muut kulttuurit, toisin sanoen tapattaa ne? Samalla kiihdytät ilmastonmuutosta tuomalla lisää kuluttajia alueille joissa hiilijalanjälki on kuin jättiläisen jalanjälki verrattuna kääpiöön.
................

Ei esim. Afrikkalaisten kulttuuri sillä tuhoudu, että sieltä tulee joitakin ihmisiä tänne. Maahanmuutolla ei ole myöskään mitään käytännön merkitystä ilmastonmuutokselle. Se on niin vähäistä.

Jani Kuusela Vastaus kommenttiin #27
Jani Kuusela Vastaus kommenttiin #27

Pelkästään Eurooppaan saapui vuonna 2015 noin 1 260 000 turvapaikanhakijaa. Uusimmat tilastot ovat auki, eikä kukaan osaa arvioida sitä määrää, mikä tuli 2016 ja 2017 ja 2018, mutta ainakin miljoona per vuosi. Tämän lisäksi paperittomat. Perheen yhdistäminen tuo kolme tai neljä kertaa lisää maahanmuuttajia. Lisäksi Pentti Linkolaa lainaten, ei pidä katsoa, kuinka monta maahantulijaa on rajalla vaan siihen, mitä tapahtuu makuukamarissa sen jälkeen.

Käyttäjän JuhaMakkonen1 kuva
Juha Makkonen Vastaus kommenttiin #29

#29
Pelkästään Eurooppaan saapui vuonna 2015 noin 1 260 000 turvapaikanhakijaa. Uusimmat tilastot ovat auki
................

Maailmassa on 7,5 miljardia ihmistä. Eli tuo ei vaikuta ilmastoon kuin hyttysen ininän verran, jos sitäkään.

Jani Kuusela Vastaus kommenttiin #30

Jos Eurooppaan on virrannut 2013-2018 yhden Suomen kansan verran lisää porukkaa, se tarkoittaa, että viiden vuoden päästä täällä on vähintään kaksi kertaa Suomen asukasluku uusia kuluttajia. Silti Suomessa koetaan että me 5 miljoonaa ihmistä voisimme vaikuttaa päätöksillämme ilmastonmuutokseen. Hah

Käyttäjän JuhaMakkonen1 kuva
Juha Makkonen Vastaus kommenttiin #31

#31
Silti Suomessa koetaan että me 5 miljoonaa ihmistä voisimme vaikuttaa päätöksillämme ilmastonmuutokseen. Hah
..............

Jokainen yksittäinen ihminen voi vaikuttaa ilmastonmuutokseen.

Jani Kuusela Vastaus kommenttiin #32

Etkö huomaa ristiriitaa uskomuksissasi? Saman aikaisesti väität että jokainen yksittäinen ihminen voi vaikuttaa ilmastonmuutokseen, mutta viiden miljoonan pakolaisen et usko siihen vaikuttavan? Tai sen että väestöä siirtyy köyhemmistä maista eittämättä ylikuormitettuun Eurooppaan miljoonan vuosi vauhtia?

Käyttäjän JuhaMakkonen1 kuva
Juha Makkonen Vastaus kommenttiin #33

#33
Et sitten huomaa ristiriitaa omissa uskomuksissasi?

Ilmastonmuutosta vastaan täytyy taistellaa kulutus tottumuksia vaihtamalla ei ihmisoikeuksia riistämällä.

Jani Kuusela Vastaus kommenttiin #34

Nykyinen maahanmuuttopolitiikka ei edusta kulutustottumuksien vaihtamista, vaan jokaiselle maahantulijalle pyritään järjestämään vähintään sama öykkäri elämänmuoto kuin eurooppalaisilla itsellään - ei näy kierrätysvaatteita, ei kierrätyspuhelimia, lentokoneilla lennetään lomille jne. jne.

Käyttäjän HanneleAlHamzawi kuva
Hannele Al-Hamzawi

Monikultturisuuden edistäminen on itseasissa ykiskultturisuuden vaatimista ja luomista, kaikkien pitäsi olla samaa muottia, eikä erilaisia kulttureja suvaita.

Suomalaiset ovat maailmassa pieni vähemmistökansa kultturinsa kanssa. Siitä huolimatta suomlaisuuden ylläpitämistä ja sen tärkeyden korostamista pidetään monesti rasimina muita kohtaan. Miksi suomalaisuudella ja sen kulttuurin ylläpitämisellä ei olisi oikeutta olemassaoloonsa ja niin että sen merkitystä saa korostaa ?

Suomalaisuus tarkoittaa esim tasa-arvoa niin naisten ja miesten kuin seksuaalivähemmistöjenkin kohdalla (siitä huolimatta että on olemassa joitain ykilöitä joiden ajatteleen ei tasa-arvoisuus ehkä sovi). Tämä tasa-arvon sekä myös demokratian saavuttamiseksi on tehty paljon työtä ja nyt sitä ajaetaan alas vaatimalla monukulttuurin ja suvaitsevaisuuden nimissä oikeuksia/asemaa ja huomioon ottamista epätasa-arvoiselle, muita alistavalle ja muita tuhoamaan käskevälle uskonnolle/ideologialle/poliittiselle aatteelle ja sitä noudattaville ihmisille.

Jani Kuusela

That´s the point. Samaa mieltä.

Käyttäjän JuhaMakkonen1 kuva
Juha Makkonen

#13
Monikultturisuuden edistäminen on itseasissa ykiskultturisuuden vaatimista ja luomista, kaikkien pitäsi olla samaa muottia, eikä erilaisia kulttureja suvaita.
.............

Missäs kultturissa sitten oikein suvaitaan monikulttuurisuutta?

Jani Kuusela

Esimerkiksi juutalaisten kulttuurissa - he pitävät kiinni omasta kulttuuristaan ja uskonnostaan sekä maastansa ja kielestänsä asuivatpa missä tahansa. Heidän kulttuurinsa on yritetty tosin tuhota väkivalloin useampaan otteeseen - viimeksi Natsi-Saksan toimesta.

Käyttäjän HanneleAlHamzawi kuva
Hannele Al-Hamzawi

Hmmm...ei kai missään, koska se tuhoaa omaa kulttuuria. Mikään kultturi tuskin on täydellinen, mutta miksi sellaisia kulttureja pitää pyrkiä hävittämään joka ei ole uhkana muille ja miksi sellaiselle kultturille raivataan tilaa joka sitä on..... Todellista ja äärimmäisen suurta typeryyttä suvaitsevaisuuden ja monikulttuurin nimissä ja sitähän sellainen muita tuhoava ja alistava kultturi/sen noudattajat käytävät säälittä hyväkseen.

Käyttäjän JuhaMakkonen1 kuva
Juha Makkonen Vastaus kommenttiin #22

#22
Kirjoitat niin epämääräisesti etten kykene oikein tulkitsemaan tekstiäsi. Voisitko kertoa jotain konkrettisia esimerkkejä jotta pääsisin kärryille?

Käyttäjän TenkaIssakainen kuva
Tenka Issakainen

"Ihmiset alkavat pukeutua samalla tavoin kaikkialla maailmassa - h&m, Lindex, Esprit, Adidas, Nike... Alkuperäiset kansalliset vaatteet ja aatteet katoavat maailmasta."

Tämä valitettava asia ei nyt edelleenkään liity maahanmuuttoon. Ruotsalaiset maahanmuuttajat ei ole tänne Henkkamaukkaa tuoneet, eikä saksalaiset Adidasta.

Lindex on muuten suomalainen brändi. Onko sulla jotain sitä vastaan, että Suomessa myydään suomalaisia merkkejä?

Jani Kuusela

On sen verta vastaan, että nämä kaikki valtakulttuurin edustajille (monokulttuuri / kulttuurien sulatusuuni) tarkoitetut vaatteet (Lindex, h&m, Adidas, Nike...) valmistetaan ympäristön kustannuksella halpatyövoiman maissa mahdollisimman suuren voiton maksimoiseksi.

Mitä ennemmän Eurooppaan saadaan näiden brändien kuluttajia, sitä enemmän ympäristökatastrofi ja ilmastonmuutos kiihtyvät. Tiedämmehän vallan hyvin, etteivät nämä brändit edusta kestävää kehitystä - päin vastoin ne edustavat kertakäyttö kulttuuria.

Tästä linkistä tiivistettynä kaikki:
https://youtu.be/l26TwL4987Y

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset