Elokuun viimeinen päivä ja aivan tavalliset hautajaiset Maan tomua sinä olet, maan tomuun sinä palaat.

Maahanmuutto lisää ilmastonmuutosta

Maahanmuutto köyhistä maista rikkaampiin maihin on merkittävämpi ilmastonmuutosta aiheuttava tekijä kuin nykyiset dieselautot, suomalainen teollisuus, tai mikään mihin nykyiset ilmastonmuutosta torjuvat toimenpiteet kohdistuvat. Suomen kaltaisissa maissa on asukasta kohti moninkertainen hiilijalanjälki verratuna niihin maihin maihin, joista väestön siirto rikkaampiin maihin tapahtuu. Ei ole todellakaan ekoteko siirtää väestöä köyhemmistä maista kerskakulutuksen maihin. Suomen kaltaisiin kylmiin ja sen vuoksi ympäristöä eniten kuormittaviin olosuhteisiin ei missään tapauksessa pitäisi tuoda lisää kuluttajia. Jokainen lisäasukas lisää ympäristön kuormitusta, koska a) Suomessa on kylmä ilmasto (tarvitaan lämmitystä ja runsasta energian kulutusta), ja b) keskivertosuomalaisen kulutustottumukset ovat hiilijalanjäljeltään suuret. Maahanmuutto lisää molempia kuormitustekijöitä radikaalisti. Maailmanparantaja tietysti mielellään toisi ihmiset köyhemmistä olosuhteista i phonien, mersujen, h&m:n ja McDonaldsien maailmaan ajattelematta sitä, minkä ilmastonmuutos kuormituksen hän maapallolle tällä hyväntekeväisyydellä tekee. #Kaksinaismoralismia#

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Jani Kuusela

Perussuomalaisten maahanmuuttopolitiikka on kaikkein lähimpänä vihreitä arvoja. Vihreät (puolue) sen sijaan haluaa lisätä maahanmuuttoa köyhistä maista rikkaampiin maihin, ja näin ollen he tahtovat lisätä maapallon luonnonvarojen ja ilmaston kuormitusta.

Käyttäjän lkkiiski kuva
Lauri Kiiski

Maahanmuutto on myös väestönkasvua lisäävä tekijä, joka ei sinänsä ole ilmastonmuutoksen ja ympäristön kannalta perusteltavissa.

Kyllä tämä ilmastonmuitos on jo taputeltu ja peruuttamaton siltä osin eikä sitä pystytä enää estämän, mikäli se johtuu hiilidioksidin ja metaanin lisääntymisestä ilmakehässä.

Maailman suurin hiilivarasto l. Siperian turvesuot ovat nyt sulamassa kiihtyvällä vauhdilla vapauttaen valtavat määrät hiilidioksidia ja metaania. Viherpiiperöinti ympäristöasioissa on maailman turveongelman kanssa hyttysen ininää ukkosmyrskyssä.

Jani Kuusela

Maahanmuutosta johtuen Suomen pitää tuottaa enemmän - riippuen maahanmuuttajien määrästä. Lisäksi jokaiselle on tarjottava vähintään samat elinolosuhteet ja elintaso, joka lisää automaattisesti ilmastoa ja ympäristöä kuluttavia tekijöitä (asuntojen lämmitys, yksityisautoilu, h&m vaatteet, i phone tai Samsung, ruoantuotanto, kerskakulutus, kertakäyttökulutus, muovijäte, elektroniikkajäte...). On kaavailtu satojen tuhansien väestön siirtoa Suomeen. Jotkut puhuvat jopa miljoonista. EU:n pinta-alalaskelman mukaan Suomeen mahtuisi yli 60 miljoonaa siirtolaista. Saksassa asuu jo nyt 80 miljoonaa ihmistä vaikka pinta-ala sama kuin Suomella. Afrikkaan on ennustettu väestöräjähdyksen kautta 2,5 miljardia uutta kuluttajaa. Jonnekin ne täytyy sijoittaa.

Jani Kuusela

Nyt meitä kehotetaan vähentämään hiilijalanjälkeämme. Presidentin kanslia etunenässä. Sen minkä itse pystyt vähentämään, sen jokainen siirtolainen tuo tullessaan moninkertaisena. On hölmöläisten hommaa leikata maton toisesta päästä, ja siirtää se maton toiseen päähän.

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren

Tämä on se toinen hyshys -aihe joka sivuutetaan. Se toinen on planeetan väestömäärä kehitys yleensä joka siis koitetaan sivuuttaa, unohtaa ja luoda ilmapiiri, että ihmiset yleensä ja varsinkin suomalaiset nyt vaan ovat pahoja jos eivät lopeta tuhoaan joka paranee siis kuulema esim. ryhtymällä vegaaniksi.

Pekka Iiskonmaki

Suomen pitäisi näyttää esimerkkiä.

Mamujen ja matujen vastaanoton rajaaminen vain työperäiseen ja avioliiton kautta tuleviin.

Se on parasta ilmastopolitiikkaa.

Viro toimii tässä asiassa esimerkillisesti, vastuullisesti ja mallinna muille.

Käyttäjän Kirsiomp kuva

Euroopan komissio on käynnistänyt uusia julkisia kuulemisia.

Voit osallistua kuulemisiin Sinun äänesi Euroopassa -verkkosivustolla:

http://ec.europa.eu/yourvoice/consultations/index_...

HUOM! Tänään on viimeinen päivä ottaa osaa alla olevaan kuulemiseen, ks. alla:

https://ec.europa.eu/clima/consultations/strategy-...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset