Elokuun viimeinen päivä ja aivan tavalliset hautajaiset Maan tomua sinä olet, maan tomuun sinä palaat.

Suomeen aiotaan sijoittaa 25-30 miljoonaa pakolaista

Poliittinen teatteri on kääntänyt ihmisten katseet maapallon todellisesta ongelmasta, väestönkasvusta, ilmastonmuutospropagandaan. Väestönkasvu on ilmastonmuutosta paljon suurempi ongelma. ”YK on ennustanut, että Afrikan väestö kasvaa yli 2,5 miljardin vuoteen 2050 mennessä. Hurja väestönkasvu voi tuoda Eurooppaan satoja miljoonia siirtolaisia.” Tämä siirtolaisparvi tullaan sijoittamaan Suomen kaltaisiin, harvakseltaan asuttuihin maihin. Saksa ei ole pinta-alaltaan paljon Suomea isompi, silti siellä asuu 83 miljoonaa ihmistä. Suomessa asuu vain viisi miljoonaa, eli tänne mahtuu muun muassa Saksaan verrattuna paljon siirtolaisia. Luin jostakin, että Suomeen pitää saada 25 miljoonaa siirtolaista. Maahanmuuttopolitiikka on tapa torjua, ilmastonmuutosta pahempaa globaalia kriisiä, väestönkasvuongelmaa. Kun Suomi on täytetty siirtolaisilla, kantasuomalaiset ovat selkeä vähemmistöryhmä maassamme.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (11 kommenttia)

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Kun maa-alueiden pinta-aloja tarkastellaan, niin Suomeen on hyvä sijoittaa turvapaikanhakijoita yms. maahantulijoita noin kuudesosa siitä, mitä Grönlantiin. Molemmat maa-alueet ovat vieläpä samoilla leveyspiireillä.

Käyttäjän MarkkuTurpeinen kuva
Markku Turpeinen

Todellisuudesta vieraantuneiden käsitys on, että Suomeen voidaan sijoittaa miljoonia maahanmuuttajia "koska meillä on tilaa".
Sotien jälkeen maattomia sotaveteraaneja ja siirtokarjalaisia sijoitettiin Suomen korpiin, ns. kylmille tiloille. He rakensivat talonsa, raivasivat peltonsa, ostivat lehmänsä, kylvivät perunansa ja antoivat alun Suomen valtion nousulle köyhyydestä hyvinvointivaltioksi.

Kuka kuvittelee, että läntisen Afrikan ja Lähi-idän nuoret miehet lähtevät Kainuun ja Pohjois-Karjalan korpimaisemiin raivaamaan itselleen elantoa? Ei toivottavasti kukaan.
Muuttajat slummiutuvat miljoonien kaltaistensa kanssa eteläisten kaupunkien ympärille kuten on tapahtunut kaikkialla muuallakin maailmassa. Meksikossa, Nigeriassa ym. on maata ja mantua, mutta kas kummaa, ihmiset ovat kerääntyneet hirviökaupunkeihin ja ovat päätyneet ulos kaikesta järjestäytyneestä yhteiskunnasta.
Jos punavihreä-rkpläinen naivismi saa Suomessa valtaa päättää maahanmuutosta, meillä on 20 vuoden kuluttua Helsinki, jossa asuu 10 miljoonaa ihmistä. Yhdeksästä miljoonasta kukaan ei tiedä ketä he ovat ja millä he tulevat toimeen.

Toni Rintala

Suomalaiset ja Ruotsalaiset käyttävät eniten metsää asukasta kohden.
Jos Suomen asukasmäärä tuplaantuisi, menisi metsää jo ihan liikaa.

Jo nyt EU moittii Suomea siitä, että täällä kaadetaan liikaa puita. Se kun kuulemma saastuttaa ilmastoa. Jos Suomeen tulisi miljoonakin ihmistä lisää, niin miten se onnistuu, jos puita ei saa kaattaa yhtään nykyistä enempää?

Käyttäjän ErkkiJohansson1 kuva
Erkki Johansson

Helppohan heidän on arvostella. Keski-Euroopassa ei voida laajoja hakkuita suorittaa koska siellä on metsiä todella vähän. Näin siitäkin huolimatta että sielläpäin metsiksi luokitellaan kaikki vähintään viisi puuta, jotka ovat niin lähellä toisiaan ettei niiden välistä mahdu Autobahnia linjaamaan.

Kateellisia ovat kun meillä on metsää kaupungeissakin.

Käyttäjän ErkkiJohansson1 kuva
Erkki Johansson

Loistava idea, otetaan toki tänne viisinkertainen määrä porukkaa nykyiseen verrattuna. Tällöinhän Suomen hiilijalanjälki moninkertaistuu, minkä vuoksi kohtapian katsotaan tarpeelliseksi, vanhaa tapaa noudattaen, ottaa maahan vielä moninkertainen määrä ilmastopakolaisia. Minkä seurauksena...

Käyttäjän JariPirppu kuva
Jari Pirppu

siperiaan mahtuis kaikki maailman pakolaiset,eikä olis edes ahdasta

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

”Luin jostakin”, kuulostaa kerrassaan luotettavalla lähteeltä.

Jani Kuusela

EU:n tekemä laskennallinen pinta-alalaskelma sanoo, että Suomeen mahtuisi 62 miljoonaa ihmistä. Tästä taulukosta löytyy paljon infoa netistä. Yritin etsiä lähdettä, jossa joku professori arvioi Suomeen pystyvän integroimaan 25 miljoonaa pakolaista, jolloin koko väkimäärä Suomessa olisi reilu 30 miljoonaa ihmistä. Se on vain yksi kolmas osa Saksan nykyisestä asukasmäärästä, joka ei ole pinta-alaltaan kovin paljon Suomea suurempi. Saksassa ilmasto on suotuisampi. Totta kait väestöräjähdystä pyritään hallitsemaan sijoittamalla väestöä sinne minne sitä vielä pinta-alallisesti mahtuu. Väestönkasvu on maapallon ehdottomasti suurin uhka ja jo olemassa oleva kriisi.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Vähän samaa mieltä mutta kerropa Korkman monta maahanmuuttajaa tänne otetaan ja jos ei oteta kaikkia halukkaita, miksi ei kaikkia?

Tuo 30.000 maahantulijaa 2015-2016 maksoi Suomelle lähes miljardi euroa vuositasolla. Jos otetaan 300.000 tulijaa, mitähän se maksaisi ja mistä otetaan rahat sosiaaliturvaan? Jos 3.000.000 tulijaa, mitähän se maksaisi? 30.000.000 tulijaa?

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Hautausurakoitsijoille maahanmuutto luo lisätienistejä. Enemmän kuolleita, enemmän euroja.

Jani Kuusela

Joo kyllä tämä minulle passaa, ihonväristä tai kansalaisuudesta riippumatta, asiakkaat lisääntyy. Lisäksi maahanmuuttajataustaiset saavat yhteiskunnan laskuun kulttuurinsa mukaiset hautajaiset, joten halvinta arkkua ei tarvitse myydä niin kuin varattomalle kantasuomalaiselle.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset