Elokuun viimeinen päivä ja aivan tavalliset hautajaiset Maan tomua sinä olet, maan tomuun sinä palaat.

Olen viher-vasuri-persu

Olen vasemmistolainen, pesunkestävä kommari siinä suhteessa, että yhdyn työväen julistukseen: "Työn orjat sorron yöstä nouskaa!". Olen vihreä, aito viherpiipertäjä siinä suhteessa, että kannatan luonnonmukaisuutta - eläinten oikeuksia, luontoarvoja ja luonnon lääkkeitä. Metsä on minun kirkkoni. Puhda pohjavesi elämänlähteeni. Olen perussuomalainen, impivaaralainen persu siinä suhteessa, että kannatan järjettömän maahanmuuttopolitiikan lopettamista. Ja koska olen pienyrittäjä, koen että perussuomalaiset ajavat oman elinkeinoni etuja paremmin kuin kokoomus.

Äänestän seuraavissa vaaleissa perussuomalaisia. Miksi? Sen vuoksi, että ainoastaan he ajavat oman puolueensa agendaa. En kuule enää vasemmiston (sdp, vasemmisto) suusta työnväen lauluja, enkä kehoituksia nousta "sorron yöstä". Vihreille on tärkeämpää taistella maahanmuuton, seksuaalivähemmistöjen ja monikulttuurisuuden puolesta kuin luonnon, eläinten, metsien tai pohjavesiemme puolesta. Ainostaan persut ajavat asiaansa. Haittamaahanmuutto tuhoaa hyvinvointiyhteiskuntia. Ja koska haluan oman ääneni käyttää, käytän sen yhden asian puolesta. Muut puolueet lähinnä näyttävät keskittyvän taistelemaan persuja vastaan - ja ovat siinä suhteessa yhden asian puolueita.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Hehheh. Ja tuohon kun lisäät olevasi vegaani, olet valmis, hyvä yli-ihminen.

Kuunteletko muuten alkuperäistä, syrjimiseen, tappamiseen ja väkivaltaan yllyttävää versiota Internationaalista? On ironista, että kommarit edelleen veisaavat virttä antaumuksella vielä nykypäivänäkin, tietämättä sen alkuperäistä sanomaa.

Jani Kuusela

En ole vegaani. Enkä yli-ihminen. Pelkkä realisti. Juuri sitä talouden hoito vaatisikin - realismia - ei positiivisia ennusteita tai propagandaa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset