Elokuun viimeinen päivä ja aivan tavalliset hautajaiset Maan tomua sinä olet, maan tomuun sinä palaat.

Jumala on kuollut

Nykyjärjestelmän aivopesu keskittyy syöttämään ihmismieleen, että Jumala on kuollut, tai oikeastaan pikemminkin, ettei Jumalaa ole. Kutsumme itseämme, ja koulutusjärjestelmäämme, edistyksellisiksi. Eliitin johtama tiedeyhteisö on papistomme. Toistelemme meille annettuja lauseita ja etsimme tueksemme "hyväksyttyjä lähteitä".

Todellisuudessa "massoille annetaan koulutus ja laitetaan valjaat päälle … nuoresta iästä alkaen". Koulutusjärjestelmän tarkoituksena on syöttää ihmisen ajallinen mieli täyteen turhaa, tiedon nimellä kulkevaa valhetta ja propagandaa.  Ihmisten huomio pidetään poissa “oikeasti merkittävistä asioista ja annetaan merkitystä sellaisille asioille, joilla ei ole mitään merkitystä.”

Kun aloimme ajatella että Jumala on kuollut, meillä ei ollut enää arvoa. Sen vuoksi eliitti voi konjakki- ja kokkelikutsuillaan käyttää meistä nimistystä “vetojuhdat”. Meidät on aivopesty oikeuttamaan oma orjuutemme ja kansanmurhamme “darwinistisella kamppailulla”. 

Tieteiskirjailija Aldous Huxleyn mukaan tarkoituksena on tuottaa “eräänlainen tuskaton keskitysleiri, joka kattaa koko yhteiskunnan. Ihmisiltä todellakin otetaan pois heidän vapautensa … mutta … heillä ei ole minkäänlaista halua kapinoida, propagandan tai aivopesun vuoksi … joiden vaikutusta tehostetaan farmakologisin keinoin.”

Aivopesun tuloksena on syntynyt nykyaikainen "orjayhteiskunta",  jossa kansalaiset “rakastavat orjuuttaan”.  Koska Jumala on kuollut, maailmassa vallitsee pelkkä luonnonvalinta. “Luonnonvalinnan lakien näkökulmasta sellaiset ihmiset tai kansakunnat, jotka eivät ajattele, eivät ole yhtään sen parempia kuin eläimet, joilla ei ole kykyä ajatella. Moinen väki kelpaa vain työjuhdiksi ja ruuaksi pöydälle.”

Koska Jumala on kuollut, luvassa ei ole Messiasta, joka vapauttaisi meidät yhteisen orjuuttajamme sorrosta. Sen vuoksi muutuimme itsekin itsekkäiksi omaneduntavoittelijoiksi. Meistä on tullut orjuuttajiemme näköisiä, jumalattomia, ahneita ja vihamielisiä. Perheyksikkö on hajotettu pitämällä vanhemmat kiireisinä ja perustamalla valtion hallinnoimia päivähoitokeskuksia työn vuoksi yksin jääneille lapsille. “Tästä aivottomien eliöiden, isien, äitien, poikien ja tytärten massasta kasvaa oivia työjuhtia…”

Ihmisillä on oltava kiire, kiire, kiire, ei aikaa miettiä; sillä tavoin ihminen pidetään erossa luonnollisesta yhtyeydestä Luojaansa ja koko luomakuntaan. Valtamedia ja koulutusjärjestelmä johtaa harhaan, manipuloi, vieraannuttaa todellisuudesta ja vääristää tietoa. Ihmiset toistelevat heille annettuja lauseita ja ovat olevinaan viisaita. Olemme ehdollistuneet keskittymään täysin merkityksettömiin asioihin tai karttamaan todellisuutta kokonaisuudessaan.  

Se, että Jumala on kuollut, on ennenkaikkea sen yhden prosentin etu, jonka hallussa on 80 % koko maapallon taloudellisista resursseista. Jumalan kuolema oikeuttaa heidät kaikkiin seitsemään kuoleman syntiin. Jos omistaisit valtaosan maailman vauraudesta, jakaisitko sen tiedostamattomien massojen kanssa? Etkö mieluummin opettaisi että Jumala on kuollut, että totuus ja oikeudenmukaisuus ovat täysin subjektiivisia käsitteitä? Etkö pyrkisi osoittamaan että ihminen on vain eläin, jonka voi joko kesyttää tai lopettaa?

http://magneettimedia.com/hiljainen-sodankaynti-ihmiskuntaa-vastaan/

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (33 kommenttia)

Harri Mulari

Jumalaa, tuota kosmista diktaattoria ei tosiaan ole. Se jos mikä on vapauttavaa. Ei ole sattumaa, että menneessä maailmassa valta ja uskonto olivat niin tiukasti sidoksissa.

Käyttäjän JaniKuusela11 kuva
Jani Kuusela

Se on mielenkiintoista, että ihminen, jonka aivot "säteilevät" maksimissaan 90 vuotta, ja joiden ajatukset perustuvat pääosin toisten ajatuksista (aivopesu), pystyy noilla ajallisilla aivoillaan tyhjentämään maailmankaikkeuden ikuisuudesta, näkymättömästä todellisuudesta ja rajattomasta tiedosta.

Käyttäjän Jukka Konttinen kuva
Jukka Konttinen

Sattuma, epävarmuus ja maailman lisääntyvä moniarvoisuus on keskimäärin epämiellyttävää. Siksi on lohdullisempaa ajatella, että "mikään ei ole sattumaa" tai että "kaikella on joku tarkoitus". Että on jonkun ennalta asettamat arvot joita noudattaa. Ja tuon tarkoituksen taustalla on joku henkihahmo, joka näyttää järjestelevän asioita juuri niin, että voidaan tehdä tulkinta, ettei sattumaa ole. Tämä subjektiivinen tulkinta, kehäpäätelmä ei ainakaan riitä tekemään henkiolennosta todellista. Itsensä huijaaminen on aina helpompaa kuin toisten. Samoin monilla näyttää olevan vaikeaa erottaa todellisuus ja faktat omista tulkinnoista.

Juhani Vehmaskangas

"...tarkoituksen taustalla on joku henkihahmo, joka näyttää järjestelevän asioita juuri niin, että voidaan tehdä tulkinta, ettei sattumaa ole. Tämä subjektiivinen tulkinta, kehäpäätelmä..."

Onhan tuo täysin totta. Sattumaa ei ole. Ei ole myöskään kohtaloa. Kaikki mitä tapahtuu perustuu päätöksiin - no väärin joo, mutta niin se on.
-et voi jäädä ajamani auton alle ellen minä ole jo aiemmin päättänyt lähteä autolla ajamaan.
-et voi myöhästyä junasta...
-paluumatkalla et voi...
-...?

Käyttäjän JaniKuusela11 kuva
Jani Kuusela

Syöpä on tuskin kenenkään päätös kuolla. Ihmisen aivot, jotka hänen kohtaloaan ohjaavat, kehittyvät tietyissä olosuhteissa ja kulttuurissa ja opetuksessa. Niillä hän sitten tulkitsee maailmaa maksimissaan 90 vuotta ja luulee elävänsä kaiken tiedon kanssa maailmankaikkeudessa, jossa hänen aivonsa eivät ole edes yhden aivosolun kokoiset suhteessa omaan aurinkokuntaansa saati universumiin.

Juhani Vehmaskangas

Yksi asia on varma: jotta voi kuolla niin ensin pitää elää.
http://juhanivehmaskangas.vapaavuoro.uusisuomi.fi/...

Käyttäjän anttiolavisalonen kuva
Anttiolavi Salonen

Kuolema saa mielestäni aivan liian suureellisen arvon, jos ajatellaan, että sillä olisi jotain tekemistä Jumalan kanssa.

Ei sillä että uskoisin Jumalaan.

Luulen, että Jumalaa ei ole.

Tosin, silloin on pakko kysyä itseltään, että jos Jumalaa ei ole niin tarkoittaako se sitä, että "ei-olevia" asiantiloja "on olemassa" - ja jos näin on, niin onko asia niin, että jumala, jota ei olemassa ole - tällöin todellisuudessa on - olemassa?

Käyttäjän JaniKuusela11 kuva
Jani Kuusela

Kuolema avaa ymmärryksen näkemään, että jotakin loputonta siis ikuista on. Tämä selviää kysymällä itseltä, kuinka kauan tulen olemaan kuollut?

Kun Luojaa ei ole, ei ole myöskään luotua. Näin ollen koko luomakunta (luonnonvarat, eläimet, eliöt...) on vain kulutuksen kautta pois heitettävää arvotonta massaa niin kuin kuluttajat itsekin.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

On kuitenkin aika kiistatonta, että sekularisoituneet maat ovat onnistuneet kehittämään parhaat elinolot kansalaisilleen.

Käyttäjän JaniKuusela11 kuva
Jani Kuusela

Parhaat olot millä mittarilla mitattuna? Ihmisen omien etujen vai koko luomakunnan etujen?

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Kaikilla mittareilla. Vertaa uskontojen dominoimaan lähi-itään, Amerikoihin tai Pohjois-Koreaan (juche on uskonto).

Käyttäjän JaniKuusela11 kuva
Jani Kuusela Vastaus kommenttiin #10

Vertaat siis Pohjois-Koreaan tai Lähi-itään? Aika kaukaa haettua, että siellä olisi jotakin Jumalan (Jumala on rakkaus) tuntemista. Ja jos katsotaan luomakuntamme näkökulmasta, taidamme olla saasteidemme kanssa melko kaukana sivistyneen olennon käytöksestä. Ihmisen kuuluisi viljellä ja VARJELLA maata. Ei raiskata ja tuhota sitä sillä vimmalla jota työksi ja kulutukseksi kutsumme.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #12

Kovasti nuo sillä suunnalla vannovat jumalansa nimeen ja pitävät tätä ainoana oikeana ja suurimpana kaikista. Sinä oletkin siis uskomatta kaikkiin muihin jumaliin kuin omaasi? Taidat kieltää niiden olemassa olonkin?

Olet siis ateisti?

Käyttäjän JaniKuusela11 kuva
Jani Kuusela Vastaus kommenttiin #13

Kun ei ole Luojaa, ei ole myöskään luotua. Sen vuoksi luonto voikin olla vain käyttötavaraa - sillä ei ole mitään itseisarvoa. Roskat vaan sinne ja puut nurin.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #14

Kiitokset tyhjentävästä vastauksesta aivan täysin ohi kommenttini. Noin se on vastattavakin kun argumentit ovat loppuneet jo ajat sitten.

Käyttäjän JaniKuusela11 kuva
Jani Kuusela Vastaus kommenttiin #15

Antamalla Jumalalle nimen, pyrit määrittelemään Hänet tai sen. Aivan kuin avaruus olisi määritelty kun sillä on nimi "avaruus" tai jokin tähtikuvio olisi selitetty sillä, että se on nimetty.

Minun Jumalani on kieltänyt tekemästä itsestään kuvaa, mielikuvaa tai ajatusta siitä, millainen hän on tai kuka. Ajalliset aivoni eivät voi millään käsittää ajatonta Jumalaa. Eivät käsitä edes kuolemaa, joka päättää ajan jokaiselta kerran.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #18
Käyttäjän JaniKuusela11 kuva
Jani Kuusela Vastaus kommenttiin #15

Siksi näen Jumalani luodussa. Luonnon ihmeet, aurinko ja lämpö, avaruus ja tähdet, toisaalta solut ja atomit. Näen myös ihmisen - näen auttavan käden tai ystävällisen katseen. Näen Jumalan jokaisessa ihmisessä. Näen myös itseni jokaisessa. Näin voin rakastaa lähimmäistä niin kuin itseäni - niin kuin hän olisi minä.

Käyttäjän TeroTeukkaAhtola kuva
Tero Ahtola

On totta, että kansaa orjuutetaan monin tavoin. Kerronpa yhden hypoteettisen tarinan, millä kansaa olisi voitu joskus orjuuttaa oman edun nimissä. (siis jos Jumalaa ei olisi ollut)
Kuvitellaan, että joku seuraisi tarkasti auringon liikkeitä ja pitäisi niistä kirjaa.
Hän oppisi muutamassa vuodessa seuraamalla auringon ja tähtien liikkeitä, että niissä on tietty jatkumo.

Ihmiset olisi jo aiemmin huomannut, että aurinko pitää pimeyden voimat poissa ja tuo sadon pelloille ruokkien näin kaikki. Auringon säteet tanssahtelevat kauniisti vetten päällä rannalla auringon laskua ihastellessa.

Kun joku yhtäkkiä alkaisi ennustamaan tuon auringon liikkeitä, niin olis tämä melkoinen ennustajaheppu ja varmaan häntä alettaisiin kuunnella ja arvostaa.
Hänellä olisi niin käsittämätön kyky, että hän pystyisi ennustamaan, että kun on pari päivää pimeetä, niin kolmantena päivänä aurinko taas nousee ylös ja pääsiäisenä alkaa kevätpäivän seisauksen aikoihin taas kylvöhommat syntymään.
Jos jollain olisi ollut ennen kalenterin keksimistä tuollaiset kyvyt, niin melkoisen seurakunnan olisi pystynyt rakentamaan.

Oli se onni, että meillä oli kuitenkin Jumala, ettei kukaan ahne orjuuttaja päässyt jo tuolloin koko ihmiskuntaa ennustuksillaan hööpöttämään.

Juhani Vehmaskangas

Jos totta puhutaan niin en usko, että Jumala olisi kuollut. Täysin varma en ole siitä mitä tarkoitetaan elossa olemisella. Elänkö minä?

Käyttäjän MattiAhlstedt kuva
Matti Ahlstedt

Käytännössä kritisoit nykymenoa siitä mitä uskonto on jo tehnyt vuosituhansia ihmisille, aivopessyt nuoresta tiettyyn ajatusmalliin, suuntaa mielekiinnon pois sieltä mikä merkityksellistä.

Ainahan on ollut eliittiä joka on nauttinut massan työn tuloksista, ei sillä että se olisi oikein, mutta ihmiset vain käyttäytyvät näin. Joku keksii jotain mitä muut ei ole keksinyt ja on jokin niin hyvä juttu että kaikki sen tahtovat ja vielä pyytää kivan voiton sitten keksintöään myydessään niin syntyy eliittiä, oli se sitten palvelu, tavara tai uskonto, siellä vaikuttajien eliitissä ne paavit ja kardinaalitkin ovat.

Hieman huvittavaa miten aika ajoin löytyy joku jolla on silmät niin ummessa ettei näe omassa ajatusmaailmassaan mitään ongelmaa, uskovalle olen aina sanonut että ottaa selvää uskontonsa historiasta ja sitten tulee kertomaan miten hyvä se olikaan kaikeen muuhun verrattuna, ei ole yksikään vielä tullut takaisin.

Vaikka kääntyisin uskomaan kristittyyn jumalaan tällä sekunnilla, silti tarvitsen vielä huomenna rahaa ruokaan, asumiseen, kulkemiseen jne. uskonto voi vain auttaa kääntämään ajatukset pois tästä negatiivisesta yhtälöstä, vatsaa se ei täytä eikä suojaa pakkaselta.

Käyttäjän JaniKuusela11 kuva
Jani Kuusela

Olisi silkkaa typeryyttä uskoa johonkin, josta ei koe apua saavansa. Sen vuoksi uskokoon jokainen niihin asioihin, joista kokee avun saavansa.

Juhani Vehmaskangas

"uskovalle olen aina sanonut että ottaa selvää uskontonsa historiasta ja sitten tulee kertomaan miten hyvä se olikaan kaikeen muuhun verrattuna, ei ole yksikään vielä tullut takaisin.

Vaikka kääntyisin uskomaan kristittyyn jumalaan tällä sekunnilla, silti tarvitsen vielä huomenna rahaa ruokaan, asumiseen, kulkemiseen jne. uskonto voi vain auttaa kääntämään ajatukset pois tästä negatiivisesta yhtälöstä, vatsaa se ei täytä eikä suojaa pakkaselta."

Minulle se riittää - kysymys kuuluu: mikä?

Käyttäjän RaimoTossavainen kuva
Raimo Tossavainen

Jumala on kuollut. Mitenkä se kuolee kun sitä ei ole olemassakaan. Ihan tyhjää jauhamista koko asiasta.

Käyttäjän JaniKuusela11 kuva
Jani Kuusela

Niin ei Jumala kuole, me siinä kuolemme. Aivot, jotka Jumalaa eivät kuule eivätkä näe, ovat jo syntyessään kuoleman omat. Ne täyttyvät, tai täytetään kaikenlaisella tiedoksi kutsutulla kunnes sammuvat. Ei Jumala kuole, me siinä kuolemme.

Käyttäjän veikko72vv kuva
Veikko Virkkunen

Uskonnot ja ihmisten keksimät jumalaopit ovat vain ihmisten hallitsemista varten. Raamatussa sanotaan, että jumala loi ihmisen kaltaisekseen. Onko raamatun jumala ollut tällainen hirviömäinen olento, niin kuin ihmiset ovat? Ihminen on eläin, niin kuin muutkin eläimet. Ihmisten joukosta kasvaa aina joku alfauros, joka alistaa valtaansa muut ja varsinkin naiset. Porohirvaskin astuu kaikki vaatimet.

Käyttäjän JaniKuusela11 kuva
Jani Kuusela

Niin tuo alfauros voi olla uskonnollinen johtaja tai poliittinen johtaja. Se voi olla pankinjohtaja tai diktaattori. Ehkäpä siinä eliittilaumassa on yksi jokaista sorttia heistä.

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

Eräässä aforismikokoelmassa oli tällainen mietelause:

Nietzsche: Jumala on kuollut!
Jumala: Nietzsche on kuollut.

Tiina Teittinen

Totta puhut. Jumalasta tai ylipäätään itseään ohjaavasta ylemmästä voimasta turvaa hakiessaan ihminen on hakenut rakkaudellisuutta, anteeksiantoa inhimillisille virheilleen, tarvetta hyvittää pahoja tekojaan, lähimmäisenrakkautta ja pyyteettömyyttä. Moraali on ollut lähtöisin uskosta jumaluuteen monissa kulttuureissa. Siinä mielessä jumala länsimaissa on todellakin kuollut. Tilalla on itseensä uskova ihmisjumala jonka itselleen rakentamat temppelit ovat kovin toisen näköisiä. Ihmisen uskonnossa jumaluus vaan saa uusia muotoja. Joissain uskonnoissa jumaluutta tulkitaan kehoituksena murhata ja raiskata. Kristinuskon jumala vetelee viimeisiään.

Käyttäjän JaniKuusela11 kuva
Jani Kuusela

Niin.. kun ei ole Luojaa, ei ole myöskään luotua. Koko luomakunta, mukaanlukien me itse, muutumme silmissämme vain sattuman summaksi. Mikään ei sinänsä ole enää arvokasta. Kun emme näe lähimmäistämme enää luotuna, meidän ei tarvitse tuntea empatiaa. Sama pätee luontoon.

Kaikki on vain itsekkään ihmisen tuhoon tuomittu temmellyskenttä. Vähän niin kuin vaaleissa, koska Niinistö voittaa joka tapauksessa, miksi äänestää toisin.

Maailmaa vaivaa toivottomuus. On vain ongelmia, joihin ei löydy muuta ratkaisua kuin työ... enemmän työtä...enemmän orjuutta... vähemmän vapaa-aikaa.

Samanaikaisesti työ tuottaa lisää ongelmia; saasteet, väestön keskittymät, ja ainoan paikan, eli maaseudun, jossa luodun ja sitä kautta Luojan voisi vielä nähdä, autioituminen.

Koulutus ja oppineisuus tarkoittaa Luojasta erilleen kasvamista - Jumalan kieltämistä. Suistumista pois armon ja rakkauden maailmasta kosmiseen kaaokseen, jota jäsennellään järjen päätelmillä.

Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi, eli rakasta häntä niin kuin se olisit sinä itse, ei enää toimi. Sillä ilman Luojaa, ei ole myöskään meitä. On vain aivojen sähköimpulsseja ja bittejä. Kuviteltuja minuuksia. Aikanaan katoavia koneita tai koneiden osia.

Käyttäjän JaliKarjalainen1 kuva
Jali Karjalainen

Minä taas uskon uskontunnustukseen jota kirkoissa sunnuntaisin luetaan, siis sydämestäni uskon. Vanha Testamentti opettaa, että ihminen kun kuolee, tomu palaa maahan ja Henki palajaa Luojan luo, jonka on antanut. Saarnaaja luku 10. Kait Saarnaajan kirjan on ehkä kirjoittanut Salomo, joka tapsi Egyptin Faraon, Saban kuningattaren, eli Saaba ja Etiopia kuului noina aikoina Egyptiin ja arvellaan että Rouva Hapseput oisi se Saban Kuningatar ollut. No Just Genesis-kertomuksissa netissä Alice Linsley kertoo ryhmänsä kanssa, että Nooa oli asunut Nigeriassa Nooan Maassa Tsadjärvellä ja siellä oisi se iso tulva ollut ja sitten Nooan pojista käsin Haamille synty Kus-niminen mies ja nämä kuusilaiset sitten asu nykyisessä Sudanissa eli silloisessa Nubiassa jossa nytkin on paljon jäljellä pyramideja siellä ja nämä kuusilaiset oisi olleet Egyptissä faaraoinakin 25.dynastian aikaan ja kuusilaiste nimi esiintyy sumerilaisissa käsikirjoituksissakin eli puhuttu kieli Sumerissa taisi olla sukua Afrikan kieliin jne. Kyllä kait näille Vanhan Testamentin suvuille löytyy lähdökohdatkin.

Kannattaa katsoo video you tube Howard Storm tai lukea kirja lainastosta Nicky Cruz Paha Paholainen tai Juokse Poika Juokse. Kait kummatkin kirjat ovat lainastoissa, niin ei tartte ostaa

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Follow the money -periaatteella on oikeutettua kysyä, kuka hyötyy uskosta Jumalan kuolemaan/olemassaolemattomuuteen. Onhan kyse joka tapauksessa kulttuurillisesta muutoksesta. Tämä kysymys ei poissulje kysymystä, mistä kirkot ja moskeijat ovat saaneet omaisuutensa.

Käyttäjän JaniKuusela11 kuva
Jani Kuusela

Kysymys on henkilökohtaisesta uskosta, ymmärryksestä ja hengellisten silmien avautumisesta, ei mistään uskonnosta tai kirkosta "follow the leader" periaatteella.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset